Batala Mersey – Τμήμα Παιδιών και Νέων

Η δική μας εμπειρία, είτε στη φιλοξενία, είτε στη συμμετοχή σε εκδηλώσεις για την υποστήριξη μειονεκτούντων παιδιών και νέων, έχει ξεπεράσει τα οφέλη της δοκιμής απλά κάτι διαφορετικού και της δημιουργίας θορύβου. Ήταν απίστευτα ανταποδοτική,  αφήνοντας εμάς και όλους με μια υπέροχη αίσθηση, ότι φέρνουμε  ευτυχία και χαμόγελα στην κοινότητά μας και με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε να γίνει η διαφορά στην κοινωνία μας.

 Για τους Batala Mersey, «η κοινότητα είναι το παν» και η μπάντα είχε το προνόμιο, όχι μόνο να λαμβάνει μέρος σε πολλές κοινοτικές εκδηλώσεις μέσα και γύρω από το Λίβερπουλ στην ευρύτερη περιοχή του Μέρσεϊσαϊντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά επίσης έχει φιλοξενήσει εργαστήρια όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε το 2015,  στο EDDA (Norse for knowledge) μια κοινοτική βιβλιοθήκη και τοπικό κέντρο για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

 Το εργαστήριο στο Ainsdale ήταν τεράστια διασκέδαση για τους συμμετέχοντες καθώς και για τα μέλη της μπάντας.  Υπήρχαν μερικά εκκολαπτόμενα αστέρια μεταξύ αυτών που συμμετείχαν και στο τέλος πολλοί συμμετέχοντες δεν ήθελαν να φύγει η μπάντα.

Η κοινοτική μας δέσμευση σημαίνει ότι ετησίως οργανώνουμε και πραγματοποιούμε τη δική μας συγκέντρωση χρημάτων για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.  Τα δύο τελευταία έτη ήταν ιδιαίτερα προς όφελος των οργανώσεων που υποστηρίζουν τα μειονεκτούντα παιδιά, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση « KIND » το 2019, την τελευταία πριν από την πανδημία και για το « Daffodils Dreams », τον πρώτο μας έρανο μετά την πανδημία, όταν μας επετράπη να παίξουμε ξανά δημόσια.

Έχουμε επίσης προσκληθεί να υποστηρίξουμε παιδικές δραστηριότητες όπως το Speke Adventure Playground «Freedom Fun Day», όπου οι νέοι  μπορούσαν επίσης να συμμετάσχουν στη δοκιμή του παιξίματος με κρουστά όργανα.

Δώσαμε επίσης την ευκαιρία σε νέους να συμμετάσχουν μαζί μας, σε πρόβα που πραγματοποιήθηκε σε ένα τοπικό πάρκο, σε μια υποβαθμισμένη κοινότητα του Λίβερπουλ.

Το 2019 προσκληθήκαμε από το BBC να λάβουμε μέρος στην καμπάνια προώθησης του BBC, Children in Need το 2019.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ